درباره نشریه

فصلنامه «سیاست علم و فناوری» پرسابقه ترین مجله علمی پژوهشی ایران است که در زمینه سیاستگذاری و مدیریت علم، فناوری و نوآوری فعالیت می کند.

محورهای موضوعی مورد پذیرش این مجله به شرح زیر است:

•  نظام‌های نوآوری و سازمان‌دهی علم و فناوری؛
  •  تأثیرات متقابل علم و فناوری با‌ جامعه، فرهنگ و اخلاق؛
  •  تأثیرات متقابل علم و فناوری با حقوق و قوانین؛
  •  مدیریت دانش در سطح ملی؛
  •  انتقال، اشاعه و بومی‌سازی دانش و فناوری؛
  •  سیاست‌گذاری علم و فناوری؛
  •  اقتصاد علم و فناوری و کارآفرینی فناورانه؛
  •  پیش‌بینی و ارزیابی علم و فناوری؛
  •  کاربرد مطالعات علم در سیاست‌گذاری علم و فناوری.

اطلاعات کتابشناختی مجله

عنوان فارسی مجله

سیاست علم و فناوری

عنوان انگلیسی مجله

Jouranl Of Science and Technology Policy (JSTP)

شاپا (ISSN)

شاپا چاپی: 0840-2008

شاپا الکترونیکی: 4476-2783

حوزه موضوعی مجله

علم، فناور ی و نوآوری

زبان

فارسی (به همراه عنوان، مآخذ و چکیده انگلیسی مبسوط برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

مدت زمان بررسی اولیه مقاله

حداکثر ۱۰ روز

مدت زمان داوری

حداکثر سه تا چهارماه؛ میانگین 8 هفته.

درصد پذیرش

14-15 درصد

نوع ماده

پیایند (ادواری)

نوع دسترسی

دسترسی آزاد، عمومی

نوع مجوز انتشار

CC-BY

نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی

مقاله‌های ارسالی به نشریۀ «سیاست علم و فناوری» با استفاده از نرم‌افزار مشابهت یاب همیاب چک می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

نوع انتشار (هزینه‌های داوری و هزینه‌های چاپ و انتشار)

دسترسی آزاد

رایگان

نوع دسترسی به مقالات

دسترسی آزاد و رایگان (تمام‌متن)

مالک حق‌مؤلف / دارنده حق حق‌مؤلف

نویسندگان دارندۀ حق‌مؤلف مقالۀ خود بدون محدودیت هستند. نویسنده کنترل کاملی بر اثر علمی خود دارد (به عنوان مثال، حق استفاده مجدد، توزیع، انتشار مجدد و غیره را حفظ می‌کند).

منبع درآمد مجله

پشتیبانی سازمان مادر

توصیف

نشریۀ «سیاست علم و فناوری» به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط منتشر می‌شود. این نشریۀ علمی دسترسی آزاد است که زمینه انتشار مقالات علمی، پژوهشی، و مروری در حوزه‌های مختلف علم ، فناور ی و نوآوری را فراهم می‌نماید.

بیانیه دسترسی آزاد

انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران به عنوان ناشر مجله «سیاست علم و فناوری»، بیانیه دسترسی آزاد بوداپست را به طور کامل می‌پذیرد و از آن پیروی می‌کند. این مجله، یک نشریه ادواری کاملاً دسترسی آزاد است. به این معنا که تمامی مقاله‌ها پس از پذیرش (به صورت زودآیند) و پس از چاپ (به صورت دسترسی آزاد و رایگان) بلافاصله از طریق اینترنت در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرد. استفاده، توزیع و به‌اشتراک‌گذاری مقاله در هر رسانه، شبکه و وبگاهی مجاز است، مشروط بر اینکه به نویسنده و مجله به درستی استناد و ارجاع داده شود. مزایای دسترسی آزاد برای نویسندگان عبارتند از:

- حفظ حق‌مؤلف توسط نویسندگان مقاله؛

- دسترسی رایگان و آزاد برای کلیه خوانندگان و کاربران در سراسر جهان؛

- افزایش دسترس‌پذیری، رؤیت‌پذیری، مشاهده‌پذیری و خوانایی مقاله‌ها؛

- افزایش استناد به مقاله‌ها؛

- فقدان محدودیت مکانی برای دسترسی؛ و

- انتشار سریع و به‌موقع.

رضایت آگاهانه مشارکت‌کنندگان در پژوهش

در نشریۀ «سیاست علم و فناوری»، کلیه مشارکت‌کنندگان در مطالعه و پژوهش موضوعات انسانی حق حفظ حریم خصوصی را دارند و پژوهشگران نباید بدون رضایت آگاهانه آن را نقض کنند. اطلاعات هویتی و شناسایی مشارکت‌کنندگان، مانند نام و نام خانوادگی، و غیره، نباید به صورت نوشتاری، عکس یا شجره‌نامه منتشر شود؛ مگر اینکه این اطلاعات برای مقاصد علمی ضروری باشد و مشارکت‌کنندگان (یا والدین یا سرپرست) رضایت آگاهانه کتبی برای انتشار را ارائه کرده باشند. رضایت‌نامه مشارکت‌کنندگان باید مطابق مقررات ملی یا قوانین محلی در دفتر مجله، در محل کار پژوهشگران یا در هر دو جا مکتوب، مضبوط و بایگانی شود.

آدرس وبگاه نشریه

رایانامه

JSTP88@gmail.com

آدرس مکاتبه